Cum am ajuns sa fim iubiti?

     

        In anul 2000 cand am luat decizia sa incepem sa predam tainele dansului a fost pentru ca stiam si simteam rolul dansului in viata unei persoane. Si am zis ca o vom face in cel mai profesionist mod posibil din respect pentru cursanti.

 

              La inceput acest lucru a fost mai greu atat datorita locatiei – Sali de sport, spatii prea mici si limitate ca disponibilitate, etc. – cat si datorita mentalitatii oamenilor. Atunci nu era  deschidere prea mare legat de participarea la un curs de dans mai ales pentru persoane ce au trecut de doar 30 de ani. Pe atunci aveam maxim 50 de persoane (copii si adulti) inscrise la cursuri.

              In acea perioada, mai multe persoane care urmau cursurile de dans la noi si care au calatorit prin Europa unde au mai participat la unele cursuri de dans, ne intrebau daca nu ne-am gandit sa mergem in strainatate sa predam acolo pentru ca, la stilul si calitatea serviciilor care le ofeream noi, eram mult peste ce au vazut ei acolo. Am considerat totusi ca atunci era perioada cea mai buna pentru a dezvolta si promova dansul in Romania si a ajuta oamenii sa descopere multitudinea de beneficii ale dansului in viata lor. Ulterior prin anul 2008 s-a ajuns la performanta ca dintre toate Federatiile sportive sin Romania, Federatia Romana de Dans Sportiv sa aiba cei mai multi sportivi legitimati.

 

”Venind la cursurile de dans alaturi de sotia mea, reusim sa petrecem impreuna un timp de calitate facand un lucru frumos, productiv si sanatos care ne-a ajutat chiar sa avem o relatie mai buna. Inainte de a veni la cursuri, imi gaseam tot timpul ceva de facut pe la birou si nu ajungeam acasa mai repede de ora 22.”

  Cristian Chinan

              Aceste lucruri s-au schimbat intre timp si din anul 2010 am deschis o locatie ultra centrala unde ne putem organiza si preda aceste cursuri in cele mai bune conditii. La ora actuala avem un flux de peste 400 de cursanti. Acum vin la cursuri de dans atat copii cat si adulti (chiar si persoane de peste 80 de ani).

              In toata aceasta perioada de 16 ani am reusit sa transmitem mai departe acest ”virus” al dansului la cateva mii de persoane ceea ce ma face sa cred ca avem un rol important cel putin pe plan local in educarea culturala si artistica a comunitatii spre o viata mai buna. Fiecare dintre aceste persoane ne-au oferit cel putin un zambet de satisfactie si multumire si pot spune cu mana pe inima ca am simtit si simtim ca toti ne-au iubit pentru ceea ce facem si ceea ce suntem.

              Este o motivatie suficienta pentru noi sa continuam acest drum si sa dezvoltam si mai mult activitatile noastre pentru a fi si mai utili societatii de azi.

Stefan

cursuri de dans cluj | dans cluj | scoala dans cluj | dans de societate cluj | dans sportiv cluj | cursuri de dans copii cluj | cursuri de dans adulti cluj | dansul mirilor cluj | pantofi dans | magazin dans