Copii

La Attitude Dance Studio este locul potrivit! Instructorii de la Attitude ii invata pe micuti tainele dansurilor de societate si nu numai.


Profesorii sunt calificati cu studii de specialitate, cu experienta indelungata avand realizari foarte bune atat la competitii cat si la spectacole .

 

      Prin activitatile de acest gen urmarim sa dezvoltam un mod de viata mai sanatos datorita componentei fizice a activitatii de dans, crearea unui mediu unde toata lumea este egala și astfel nivelul de socializare este unul foarte ridicat (atat intre copiii din grupa cat și intre parintii acestora), cresterea abilitatilor de comunicare, de adaptare si integrare in grup.


 

10 BENEFICII ALE DANSULUI IN DEZVOLTAREA COPILULUI TAU:

1. Dezvoltarea armonioasa
2. Dezvoltarea stimei de sine
3. Buna dispozitie si pozitivism
4. Abilitati sociale si de comunicare
5. Disciplina și responsabilitate
6. Dezvoltarea capacitatii de concentare si atentie
7. Dezvoltarea creativitatii
8. Exercitiu fizic
9. Echilibrul interior si exterior
10. Energie consumata constructiv


Baba Novac nr. 32 este adresa pe care trebuie sa o cautati!

E USOR DE GASIT!
 

CURSURI DE DANS PENTRU COPII
 

ÎNCEPEM DIN 28 SEPTEMBRIE 2020


Dupa cum bine stiti acest curs este foarte important pentru copilul dumneavoastra!

      Il ajuta sa-si dezvolte abilitatile emotionale si de comunicare, deprinde abilitati sportive si sociale si chiar il disciplineaza.

 

Sunt doua categorii de dansuri de societate:

Standard - Vals lent, Tango, Vals Vienez si Quick-Step si altele

Latino-Americane - Samba, Cha-Cha, Rumba, Jive, Salsa, Rock`n Roll, Twist si altele

 

Cursurile de dans sunt anuale, din septembrie pana in iunie si se desfasoara pe nivele diferite:

Inițiere    Intermediari    Avansați    Performanță

 

Initiere: 

      Se invata dansuri moderne si de societate, exercitii ritmice si muzicale sub forma de joc prin dans in vederea dezvoltarii simtului ritmic, muzical, coordonarii motrice artistice si nu in ultimul rand de a insufla copilului dumneavoastra placerea de a dansa.


Avansati 1

      Se invata figuri noi din dansurile de societate in vederea crearii de mici coregrafii, principii de baza si elemente tehnice generale si specifice fiecarui dans cu introducerea graduala a dansului in pereche.


 

          

Semiperformanta: 
           
      Se invata mai multe figuri de dans cu perfectionarea tehnicii si se formeaza perechi in vederea pregatirii pentru participarea la competitii. Regimul de lucru este mai intens pregatind copilul pentru nivelul de performanta.

 

Performanta: 

      Fiind nivelul cel mai inalt, accentul se pune pe antrenamente specifice dansului sportiv (dansul de societate in regim de sport). Astfel avem antrenamente pentru: dezvoltarea conditiei fizice, balet, perfectionarea tehnicilor fiecarui dans si figuri de dans, invatarea de coregrafii, antrenamente in regim de competitie si cantonamente.

     La acest nivel antrenamentele sunt planificate pe termen scurt si termen lung cu scopul de atinge performante individuale maxime in raport cu dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.

 

      Anual organizam un spectacol de amploare la Opera Maghiara unde participa toate grupele de copii (peste 250) cu diverse dansuri. In premiera au avut loc Musical-uri cu copii - MY FAIR LADY si MARY POPPINS unde TVR Cluj au fost coproducatori si cel din urma - SUNETUL MUZICII

 

Programul cursurilor

 

De doua ori pe saptamana:

- cate 30 minute la nivelele de initiere pentru copii intre 4-6 ani

- cate 50 minute la nivelele de initiere, intermediari si avansati - 6-14 ani

- cate 80 de minute la nivelele de performanta

 

 

Detalii legate de PROGRAM și TARIFE găsiți AICI

 

 

 

cursuri de dans cluj | dans cluj | scoala dans cluj | dans de societate cluj | dans sportiv cluj | cursuri de dans copii cluj | cursuri de dans adulti cluj | dansul mirilor cluj | pantofi dans | magazin dans