Echipa

        Stefan BOTH - Antrenor principal

        Dansul a fost pentru mine un stil de viata, cariera mea de dansator a inceput in 1992 cand am fost initiat in tainele dansurilor clasice si moderne de Maestrul Coregraf VASILE SIMON in cadrul Scolii de Arte din Cluj. Aici am reusit sa absolv atat cursurile de dans modern cat si cele de instructor de dans modern. Roadele acestor studii s-au concretizat in 1997 cand am devenit balerin la Opera Romana Nationala din Cluj-Napoca unde am activat in urmatorii 5 ani.

        In paralel, din 1995 am inceput sa invat si dansul de sportiv domeniu care m-a captat intr-atat incat dansul a devenit viitorul meu. Si dansul modern a fost o pasiune, pentru o perioada de 2 ani facand parte din Trupa de Dans Modern a UTC-N.

            Cariera de antrenor incepe din 1998 cand am obtinut licenta de antrenor de dans sportiv insa activitatea ca profesor de dans a inceput in 2002 cand, m-am angajat ca profesor de dans de societate la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca.  In anul 2007 am decis cu partenera mea de dans, actualmente sotia mea Krisztina, care este si ea antrenor, sa ne deschidem propriul nostru club de dans. Asa a luat fiinta Clubul de Dans „ATTITUDE”  unde imi desfasor actualmente profesia.

            Pe parcursul activitatii ca antrenor in cadrul Federatiei Romane de Dans Sportiv am primit licentele de director de concurs si arbitru si am terminat studiile de licenta si master specializare Dans Sportiv in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Cluj-Napoca.


 

        Krisztina BOTH - Antrenor principal

        Am ajuns in contact cu dansul, din dorinta de a face miscare si de a petrece timpul liber cu ceva care deja imi placea foarte mult.

        Primii ani petrecuti la cursurile de dans, au avut un rol determinant in anii ce urmau. Dragostea pentru aceasta arta care mi-a fost transmisa de catre profesorul meu, am reusit sa transmit si eu mai departe persoanelor ce urmau sa vina la cursuri si sa le schimb perceptia fata de dans.

        Experienta acumulata atat pe decursul anilor cat si la diferite seminarii de dans au reusit sa-si spuna cuvantul prin realizarea unor coregrafii in cadrul unor spectacole anuale mari cat si reprezentatii la diferite evenimente.


        Brigitta BIRO Antrenor secundar

        In dans am gasit cea mai buna solutie  de a-mi exprima sentimentele, Dansul devenind  o pasiune pentru mine.

        Am inceput sa dansez de la varsta de 8 ani, in 1996. La inceput practicam dansul modern, participand la numeroase competitii si spectacole in toata tara.

       Dar tot timpul eram in mod special atrasa de lumea dansului sportiv, o priveam ca pe o lume magica,  unde costumele, rochiile , miscarile elegante , bucuria erau intr-o armonia totala.

        In anul  2002 am intalnit-o pe Krisztina , alaturi de ea am inceput  sa descopar indeaproape  lumea dansului sportiv. Din anul 2003  sunt dansator de performanta,am  participat  la numeroase concursuri nationale, unde am adunat multe premii. Spectacolele totusi au ramas aproape de inima mea, cand ma aflu pe scena si dansez ma simt intradevar implinita, fericita si libera. Dansul este ca un drog benefic pentru mine.

        Din anul 2009 sunt instructor de dans calificat . In continuu incerc sa ma perfectionez, sa invati mai mult, asa in anul 2013 am absolvit Scoala de Antrenori “Mirona’ din Reghin.


        Aliz PETER - Asistent Manager

        Sunt o persoana pasionata de dans si muzica, inca de mica. Primii pasi invatati, au fost cei de "lambada", cand aveam cativa ani, dar odata cu trecerea timpului am fost dornica sa invat cat mai mult. Dansurile de societate au inceput sa imi placa in timp ce ma uitam la televizor la diferite competitii, iar curiozitatea si dorinta de a invata aceste dansuri era tot mai mare. 
        In primii ani de facultate, putin mai timida, am inceput sa merg si eu la cursuri de dans, la instructorul Both Stefan, si mi-a placut prea mult, ca sa ma multumesc doar cu un curs de initiere, asa ca am continuat. Cred ca este cel mai placut mod de a te relaxa si a te deconecta de lucrurile cotidiene.

        Datorita bunei colaborari, comunicari si a prieteniei legate, am ajuns  sa  fac  parte din "colectivul Attitude", fapt pentru care sunt foarte bucuroasa, deoarece sunt intr-un mediu foarte placut, cu o atmosfera frumoasa si calduroasa, foarte aproape de doua dintre  lucrurile care imi plac cel mai  mult: dansul si muzica.

 

cursuri de dans cluj | dans cluj | scoala dans cluj | dans de societate cluj | dans sportiv cluj | cursuri de dans copii cluj | cursuri de dans adulti cluj | dansul mirilor cluj | pantofi dans | magazin dans