Echipa

        Stefan BOTH - Antrenor principal

        Dansul a fost pentru mine un stil de viata, cariera mea de dansator a inceput in 1992 cand am fost initiat in tainele dansurilor clasice si moderne de Maestrul Coregraf VASILE SIMON in cadrul Scolii de Arte din Cluj. Aici am reusit sa absolv atat cursurile de dans modern cat si cele de instructor de dans modern. Roadele acestor studii s-au concretizat in 1997 cand am devenit balerin la Opera Romana Nationala din Cluj-Napoca unde am activat in urmatorii 5 ani.

        In paralel, din 1995 am inceput sa invat si dansul de sportiv domeniu care m-a captat intr-atat incat dansul a devenit viitorul meu. Si dansul modern a fost o pasiune, pentru o perioada de 2 ani facand parte din Trupa de Dans Modern a UTC-N.

            Cariera de antrenor incepe din 1998 cand am obtinut licenta de antrenor de dans sportiv insa activitatea ca profesor de dans a inceput in 2002 cand, m-am angajat ca profesor de dans de societate la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca.  In anul 2007 am decis cu partenera mea de dans, actualmente sotia mea Krisztina, care este si ea antrenor, sa ne deschidem propriul nostru club de dans. Asa a luat fiinta Clubul de Dans „ATTITUDE”  unde imi desfasor actualmente profesia.

            Pe parcursul activitatii ca antrenor in cadrul Federatiei Romane de Dans Sportiv am primit licentele de director de concurs si arbitru si am terminat studiile de licenta si master specializare Dans Sportiv in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Cluj-Napoca.


 

        Krisztina BOTH - Antrenor principal

        Am ajuns in contact cu dansul, din dorinta de a face miscare si de a petrece timpul liber cu ceva care deja imi placea foarte mult.

        Primii ani petrecuti la cursurile de dans, au avut un rol determinant in anii ce urmau. Dragostea pentru aceasta arta care mi-a fost transmisa de catre profesorul meu, am reusit sa transmit si eu mai departe persoanelor ce urmau sa vina la cursuri si sa le schimb perceptia fata de dans.

        Experienta acumulata atat pe decursul anilor cat si la diferite seminarii de dans au reusit sa-si spuna cuvantul prin realizarea unor coregrafii in cadrul unor spectacole anuale mari cat si reprezentatii la diferite evenimente.


 


 

 

cursuri de dans cluj | dans cluj | scoala dans cluj | dans de societate cluj | dans sportiv cluj | cursuri de dans copii cluj | cursuri de dans adulti cluj | dansul mirilor cluj | pantofi dans | magazin dans