Scoala de vara

Școală de vară 2021

în perioada 30 iunie - 31 iulie

    Au intrat copiii în vacanță și le căutați un program pentru orele în care sunteți încă la serviciu sau doriți să găsiți pentru copii dumneavoastră o activitate care să îi ajute în dezvoltarea lor atât pe plan fizic și psiho-motric cât și social?

    O soluție ideală este să participe la cursurile noastre de dans în regim de ȘCOALĂ DE VARĂ.

 

 

Cursurile sunt structurate pe cicluri săptămânale, de miercuri până marți (fără zilele de sâmbătă și duminică) cu program între orele 8:00-16:00 cu masa de prânz inclusă sau 8:00-13:00 fără masa inclusă.

 

 

BENEFICII:

- însușirea principiilor elementare ale: coordonării motrice, simțului ritmic, orientării în spațiu si timp, simțului artistic prin jocuri si elemente simple de dans și dezvoltarea încrederii, a conștientizării corpului (body awareness) 

- învățarea mai multor dansuri moderne de grup 


- învățarea elementelor de bază ale dansurilor de societate 
               - Standard: Vals Lent, Tango, Vals Vienez etc.
               - Latino-Americane: Samba, Cha-Cha, Jive, Rock`n Roll etc.

 

- învățarea relaționării in pereche

  • comunicarea verbală și non-verbală (senzorială)
  • reguli de conduită și etică 

- Jocuri dinamice si statice

- Atelier de creație artistică (desen, colaj, origami) cu profesor specializat

Farkas Melinda este profesor de educație plastică și artist vizual. 

Are o experiență de predare și îndrumare de mai mulți ani atât cu copii, cât și cu adulții. Obține rezultate frumoase la orele de creație, participă la diverse concursuri de artă din țară și străinătate, primind multe premii și aprecieri. 
În sfera personală se exprimă pe o paletă larga, diversificată al artei. Cu creațiile artistice participă la diferite concursuri și expoziții din țară și străinătate, având lucrări și în colecții particulare. 

- Vizionarea de materiale video cu specific de dans (Spectacole ale Attitude Dance Studio, Competiții sau filme cu tema de dans)

 

Structura programului zilnic este adaptat și în funcție de grupă și se vor lua pauzele necesare în funcție de nevoile copiilor. 

  • În jurul orei 11 se ia o pauză de gustare mai lunga unde copiii primesc napolitane sau biscuiți. Apa plata va fi la discreție pe toata durata zilei.
  • În jurul orei 13 se va lua masa de prânz în incinta cantinei Colegiului Reformat din apropiere cu meniu adaptat pentru copii.
  • După prânz, copiii vor rămâne la Colegiu Reformat, unde vor continua programul de creație artistică (în zilele de miercuri, vineri și luni) sau jocuri dinamice (joi și marți)
  • înainte de ora 16 copiii se vor întoarce la Studio unde îi vor aștepta pe părinți

 

Costul unui program săptămânal este de:

Program complet (8:00-16:00) - 600 lei/copil/ciclu sau 180 lei/zi/copil dacă se optează pentru plata zilnică

Program parțial (8:00-13:00) - 400 lei/copil/ciclu sau 120 lei/zi/copil dacă se optează pentru plata zilnică (fără masa inclusă și fără programul de creație artistică și jocuri dinamice)

 

Reduceri de 10% pentru frați - valabil doar pentru varianta de plată integrală a ciclului (600 lei sau 400 lei)

Înscrieri se fac până în ziua de luni a fiecărei săptămâni la:

  • sediul nostru: Str. Baba Novac nr. 32

sau pe site: Înscrieri
 

Pentru alte detalii sunați la telefon:

0742848833

NOTA:

    În funcție de numărul de participanți, ne rezervăm dreptul de a cumula sau suspenda cursurile din anumite săptămâni cu înștiințarea persoanelor înscrise până lunea dinaintea ciclului respectiv.


  Buna ziua,

Ca urmare a cursurilor de dans (pe tot parcursul anului școlar și în cadrul școlii de vară) pe care le-a frecventat băiețelul meu Andrei (6 ani) în cadrul Studioului de dans Attitude am remarcat o îmbunătățire considerabilă a capacității sale de socializare și de adaptare la situatii noi, se integrează mult mai repede în grupurile de copii chiar daca nu îi cunoaște, este mai sigur pe sine. Toate acestea bineinteles pe lângă dezvoltarea capacitatilor de a dansa pe muzică, ritm, de a se coordona mult mai bine și de a se concentra pentru a putea învăța noile dansuri.

Dupa terminarea vacantei de vara vom continua cursurile de dans, pe care acum le așteaptă cu plăcere, chiar dacă la începutul cursului nu a vrut să rămână în sala de dans fără mine.

Vă doresc mult succes in continuare!

Simona Dragos

cursuri de dans cluj | dans cluj | scoala dans cluj | dans de societate cluj | dans sportiv cluj | cursuri de dans copii cluj | cursuri de dans adulti cluj | dansul mirilor cluj | pantofi dans | magazin dans