Testimoniale

Simona Dragos
Simona Dragos

Buna ziua, Ca urmare a cursurilor de dans (pe tot parcursul anului scolar 2012-2013 si in cadrul scolii de vara) pe care le-a frecventat baietelul meu Andrei (6 ani)in cadrul clubului Attitude am remarcat o imbunatatire considerabila a capacitatii sale de socializare si de adaptare la situatii noi, se integreaza mult mai repede in grupurile de copii chiar daca nu ii cunoaste, este mai sigur pe sine. Toate acestea bineinteles pe langa dezvoltarea capacitatilor de a dansa pe muzica, ritm, de a se coordona mult mai bine si de a se concentra pentru a putea invata noile dansuri. Dupa terminarea vacantei de vara vom continua cursurile de dans, pe care acum le asteapta cu placere, chiar daca la inceputul cursului nu a vrut sa ramana in sala de dans fara mine. Va doresc mult succes in continuare! Simona Dragos

Mihai Irimia
Mihai Irimia

Am venit aici cu doua picioare stangi si gandidu-ma ca nu voi putea niciodat sa invat sa dansez, dar nu a fost asa cum ma asteptam eu. Acum imi place mult sa dansez si ma simt sigur pe ringul de dans.

Iulia si Andrei
Iulia si Andrei

Am descoperit o activitate care ne place amandurora, ne simtim bine impreuna, a creat o legatura mai stransa in cuplu. Valsul mirilor a fost minunat! multumim Istvan!

Viorel si Elvira BALAJ
Viorel si Elvira BALAJ

Speram ca la nunta noastra emotiile nu ne vor coplesi in totalitate si vom reusi sa aratam nuntasilor nostrii munca si eforturie depuse atat de noi cat si de instructorul nostru Stefan!

Mircea Scortar
Mircea Scortar

Nimic nu se mai compara cu relaxarea pe care ti-o oferea ora de dans de dupa serviciu, eram alti oameni dupa, mai fericiti, mai increzatori in propriile forte.